søndag den 3. november 2019

Frank vender hjem af Kristian Bang Foss

(Copyright Sascha Jensen/Livetidukkehuset)

*Reklame*
Eksemplar fra Gyldendal
Roman
Udgivet 2019
★★★★★ 

"Frank vender hjem" handler om Frank og tager udgangspunkt i Franks opvækst og i hvordan han gennem hele sit liv undlader, at fortælle, at han er søn af Rock-Tage. Rock-Tage, der hver aften tog ind på strøget og spille musik for småpenge som han som regel fik smidt efter sig når folk gjorde nar af ham. 

Frank forelsker sig som voksen i Thea. Thea, der kommer fra en helt anden verden end Frank selv. Thea kommer fra en af Danmarks rigeste familier, en familie, som er i søgelyset. Frank har svært ved, at føle sig hjemme i Thea's familie og er sikker på, at han en dag vil bliver afsløret som bedrager.

En dag forsvinder Frank under mystiske omstændigheder og da han langt om længe vender hjem igen er det med en historie, der ikke helt er til, at tro på. Thea, som havde afskrevet Frank og indset, at han nok var død er gået videre med sit liv og har svært ved, at håndteret at Frank vender hjem.

"Frank vender hjem" er en fantastisk og velskrevet samtidsroman. Historien er så langt ude, at den både er elskelig og morsom. 

Kristian Bang Foss har begået en roman, der er stærk skrevet og den er medrivende. Det er helt klart en af årets store must-read romaner. 

Romanen er alvorlig og rammer flere gange lige der hvor livet gør ondt. Det er en fortælling om, at finde sig selv og finde en plads i livet på godt og ondt. Det er en historie om, at vogte over sit livs største hemmelighed og om, at bevogte hemmeligheden og sig selv, koste hvad det koste vil. 

Jeg er vild med Kristian Bang Foss's humor og hans totale sorte syn på livet i "Frank vender hjem" og jeg anbefaler bogen til jer, der er til sjove og alvorlige samtidsromaner. Ingen kommentarer:

Send en kommentar