fredag den 25. oktober 2019

Åh af Rasmus á Rógvu

(Copyright Sascha Jensen/Livetidukkehuset)

*Reklame*
Eksemplar fra Gladiator
Udgivet 2019
Roman
★★★★★

Vòn, der er færing er et notorisk bløddyr, arbejdsløs det meste af tiden, han kan ikke så godt holde på et job. Han har ryggrad som en regnorm, bærer på et tungt og stort hjerte i en noget ussel og brugt krop. 

Han er vild med Christina, som læser på CBS og har fuldstændigt styr på sit liv. Hun er noget træt af at være kærester med en som Vòn og er for det meste af tiden flov over, at han er arbejdsløs. Da Christina på et tidspunkt vælger, at tag et semester i udlandet går deres forhold i stykker og Vón bliver mere rastløs end ellers. 

Vón ryger ind i en periode hvor han møder den ene vanvittige kvinde efter den anden, indtil den dag han møder hende, der kunne være den rette. Men er han den rette for hende?

"Åh" er en roman om kærlighed, kærlighed til sig selv eller mangel på samme, om kærlighed til et andet menneske på godt og ondt. Det er en roman om, at finde ind til kernen i sig selv og finde ud af hvad man gerne vil med sit liv. 

Jeg er simpelthen vild med fortællingen og på Rasmus Á Rógvu's skrive - og fortællerstil. Jeg synes han fanger essensen virkelig godt i Vón og i beskrivelsen af ham. 

Bogen er fantastisk! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar