tirsdag den 22. oktober 2019

Sensommerjagt af Anders de la Motte

(Copyright Sascha Jensen/Livetidukkehuset)

 *Reklame*
Eksemplar fra Modtryk
Udgivet 2019
Krimi
Serie: Skånekvartetten #1
★★★★★★ I Skåne i 1983 forsvinder en femårig dreng fra sit hjem. Han bor på en gård med sine forældre og større søskende. Hele byen leder efter ham men han bliver aldrig fundet. Hans familie bliver aldrig den samme igen, sorgen og uvisheden får familien til langsomt at gå i opløsning.

Veronica, drengens storesøster arbejder tyve år senere i Stockholm, som psykolog og i en af hendes terapigrupper dukker en ung mand op, som har kendskab til sagen om hendes lillebror. Måske er det hendes bror? Mandens fortælling sætter sine spor i hende og hun må vende hjem til den lille by hun meget sjældent besøger for, at lede efter hvad der egentlig skete den gang. Og sandheden er ikke som hun troede. (Copyright Sascha Jensen/Livetidukkehuset)

Hold nu op en krimi. Jeg er fan!

Anders de la Motte har skrevet en vanvittig spændende krimi med et psykologisk twist om en familie i opløsning med en hemmelighed, som ingen havde set komme. 

Fortællingen er skruet godt sammen, persongalleriet er beskrevet på en fængende facon og plottet hænger sammen fra start til slut. Forfatteren får skrevet fortid og nutid sammen, så du som læser er nød til, at vende den næste side for, at se hvad der sker. 

"Sensommerjagt" er en ægte page-tuner og jeg håber, at Anders de la Motte er godt i gang med næste bind, for det er ikke nemt, at skulle vente på mere fra denne forfatter. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar