onsdag den 18. september 2019

Vådeskud af Katrine Engberg

 (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Eksemplar fra People's Press
Kriminalroman
Udgivet 2019
Serie: Kørner & Werner #4
★★★★★★

Teenageren Oscar er forsvundet. Han er det mellemste barn i den velhavende og kulørte familie Dreyer-Hoff. En familie, som er berygtet men også kendt for deres auktionshus. Det eneste spor, der er af drengen er et meget kryptisk brev, der overhovedet ikke er til, at tyde. 

Et par dage senere bliver der fundet et lig af et ungt menneske på forbrændingen på Amager. Er det Oscar? Og i så fald hvordan er han endt der?

Kørner og Werner hudfletter familien Dreyer-Hoff for, at finde sandheden om dem og Oscar. Werner, som er tilbage fra barsel er mere end klar til, at løse sagen. Kørner, har personlige problemer og prøver, at finde fodfæste som kæreste og papfar. 

Esther, den pensionerede litteratur professor får også denne gang en utilsigtet rolle i sagen. Hun er gået i gang med, at skrive igen og her gør hun et fund, der måske kan hjælpe i sagen. 

 (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Katrine Engberg høre klart til i toppen af verdens krimidronninger. 

Katrine Engberg ved hvordan hun skal skure et plot sammen, som holder hele vejen og som overhovedet ikke er til, at gætte. Katrine har et persongalleri i sine bøger, der er nemme at holde af og så man gerne vil vide mere om. Katrine skriver eminent, levede og så præcis, at du kan se stederne i bogen for dig.

"Vådeskud" er spændende, spooky, veldrejet, velskrevet og fantastisk. Der er simpelthen ikke noget, at sætte en finger på, alt spiller i denne krimi. 

Jeg anbefaler "Vådeskud og hele serien til jer krimifan, der vil have kvalitet i jeres fortællinger for det levere Katrine til UG. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar