onsdag den 2. januar 2019

En højere retfærdighed af Hjort & Rosenfeldt

                                                        (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

*Reklame*
Eksemplar fra Hr. Ferdinand (Poltikens Forlag) - Udgivet 2018 - Krimi - Serie: Sebastian Bergman #6 - ★★★★★/6

Vores alle sammes krimipsykolog Sebastian Bergman er tilbage i den sjette roman om ham og hans "venner" fra rejseholdet. 

Sebastian arbejder ikke længere i marken men er begyndt at undervise og skrive bøger, og det har han efterhånden forliget sig med. Han har ingen kontakt til sin datter Vanja, som for den sags skyld heller ikke længere er en del af rejseholdet men arbejder som betjent i Uppsala. Den eneste han tale med og det er ikke en gang særlig tit er Ursula. 

Vanja har den sidste månedens tid arbejdet på en sag om en serievoldtægtsmand. Da et af ofrene en dag findes omkommet bliver rejseholdet tilkaldt og snart er holdt samlet igen, selv Sebastian er på holdet.  De skal nu til, at arbejde sammen igen og deres indbydes problemer må ligges til siden mens sagen står på. Men kan de det?

                                                           (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Makkerparret Hjort og Rosenfeldt har gjort den igen. De har begået en vanvittig fantastisk spændende og virkelig grundigt skrevet krimi. Sjette bind lever til fulde op til hvad vi ved makkerparret kan. Jeg er fan!

"En højere retfærdighed" er fuld af overraskelser hele vejen igennem, intet er som du regner med og den har lige som de første fem et rigtig godt beskrevet persongalleri, som egentlig kun bliver bedre og bedre jo mere vi lærer personerne at kende. 

Krimien har alt hvad en krimi skal indeholde og der er knald på hele vejen igennem. Det er krimi i verdensklasse. WELL DONE. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar