mandag den 31. december 2018

Året der gik 2018

Så er vi endnu en gang nået til enden af et år, denne gang 2018, jeg må indrømme, at jeg synes tiden går alt for stærkt og det er svært, at følge med. Men hvor om alting er, så er det også endnu en gang tid til, at gøre status her på årets sidste dag. 

                                                         (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Sikker et år det har været for dukkehusets to beboere. Den firbenede Hr. Helmig har boet hos den tobenede i syv år og han kunne holde sin ottende fødselsdag i år. Han stortrives og nyder sine besøg ved sin reservemor, som forkælere ham. I skrivende stund er han hos sine bedsteforældre, som han driver til vanvid da mormoren er ved at vaske gulve og han lapper dem til lige så snart hun er færdig 😋

Den tobenede beboer har oplevet en masse i året, der er gået. Hun har været en del i biffen og set såvel fantastiske film som middelmådige film. Der har været både krimimesse og BogForum på programmet. Der har været dejlige stunder med familie og venner på programmet og der er blevet hygget igennem. Og så har der været en hel del litterære arrgencementer, som hver og en har været en fornøjelse at være blevet inviteret til.

Læsemæssigt har det været et fremragende år, jeg har fået læst hele 130 bøger! Jeg er selv overrasket over at det blev til så mange, men synes jo også at det er fedt at jeg giver mig tid til, at lave det jeg holder allermest af, nemlig at læse og formidle det jeg læser.

Arbejdsmæssigt var det året hvor jeg både fik lov til af min chef, af blive konfliktcoach og Intetsive Interaction formidler. Det var også året hvor jeg måtte sige farvel til nogen af de bedste kolleger - I ved selv hvem I er - og året slutter med forandringer på arbejdspladsen som for alvor går i gang d. 7 Januar, glæder mig på den ene side til dem men flygter dem også.

2018 blev året hvor jeg både kom på ferie i Sverige og i Ungarn. To meget forskellige men dejlige ferier. Spændt på hvad 2019 bringer på det punkt, ligger dog ud med en miniferie i Lund i Sverige inden længe. 

Må alle I søde læser have et dejligt nytår og tusind tak fordi I læser med og ligger kommentarer, det betyder mere end i aner.

2 kommentarer:

  1. Rigtig godt nytår til begge dukkehusets beboere!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak siger begge beboere :) Og i lige måde

      Slet