onsdag den 26. december 2018

Tørst/Trøst af Libe R

                                                    (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset)   

                                                                     *Reklame*
                         Eksemplar fra Forlaget Nelumbo - Udgivet 2018 - Kortroman - ★★/6


Hvordan overlever man, at ens elskede dør og hvordan kommer man videre? Det handler
"Tørst/Trøst" om. Den handler om tab, kærlighed og om, at komme videre med et erotisk twist indover. Desværre blev det aldrig en bog for mig, jeg synes den er overfladisk, alt for enkelt og den kommer ikke nok ned i dybden. 

Jeg tror, at det er meningen af Libe R gerne vil formidle en historie om hvordan vi mennesker kan knytte bånd til hinanden og hvordan de bånd hurtigt kan blive klippet over igen. Og til dels lykkedes det også men igen, så mangler der virkelig dybde i historien og den bliver for mig hurtigt til en rodet omgang. Ja, det er en kortroman og det kan være svært at få meget med, men så kan jeg ikke lade være med, at tænke, at der kunne have været noget andet som ikke var med. Jeg kunne godt have tænkt mig, at jeg havde fået af vide hvad der skete den aften i stedet for, at den del lige som udeblev. 

Jeg blev enig med mig selv om, at jeg ville læse bogen to gange, for måske havde jeg misses en vigtigt detalje i første omgang, men resultatet var desværre det samme. Så jeg må jo erkende, at det bare ikke blev min bog 

Et plus ved bogen er sproget, som er lige på og råt. Libe R skriver med et flow i sproget og det gør, at det kører derudaf mens du læser. 

2 kommentarer:

  1. Jeg har også både læst og anmeldt Tørst/Trøst og er desværre fuldstændig enig i dine pointer!

    SvarSlet