fredag den 21. december 2018

Hjem til jul af Joanna Bolouri

                                                   (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset)                   

                                                                   *Reklame*
                            Eksemplar fra Palatium Books - Udgivet 2018 - Roman - ★★★★/6 


Emily på 38 bor i London langt væk fra hendes skøre familie i Melrose i Skotland. Hun er single, arbejder som lærer og er egentlig tilfreds med sit liv. Hun har en kæreste som hun holder hemmeligt fra familien da hendes mor søndag efter søndag ringer for, at hører til netop hendes kærlighedsliv. Men Emily vil gerne have Robert i fred lidt endnu, men en dag får hun nok og fortæller det alligevel til sin mor. Robert bliver inviteret med hjem til jul, men den dag Emily invitere ham fortæller han en hemmelighed, som slår alt væk under hende og hun skal nu ligge en ny plan for julen. Den nye plan involvere blandt andet festaben Evan.


                                                            (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

"Hjem til jul" er en dejlig varm, romantisk og morsom bog om at livet kan tage en uventet drejning. En drejning som kan vise sig, at være til det bedste for en selv. 

"Hjem til jul" er en rigtig god feel-good og chick-lit roman, som falder lige i min smag og det er dejligt med en moden jeg-fortæller, som har prøvet at leve livet og ikke lige er kommet ud fra UNI og først skal til, at finde ud af hvordan voksenlivet fungere. 

Joanna Bolouri skriver simpelthen så humoristisk, at jeg flere gange væltende rundt i sofaen af grin. Jeg er lige nød til, at fremhæve følgende citat fra da familien pynter juletræ...Tja, din bror har gjort Justin Bieber til feen i år, men vi har besluttet, at Donald Trump har gjort sig endnu mere fortjent til det, så jeg skiftede lige billedet…” Hvert år vælger familien en som...."er værdig til at få en stikkende gren op i røven, og klistrer et billede af vedkommendes ansigt på feen.”  

Jeg kan anbefale "Hjem til jul" til jer, der elsker, at læse julehistorier, som er romantiske og får dig til, hygge dig og grine samtidigt med, at du læser. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar