søndag den 19. august 2018

De ustraffede af Øbro & Tornbjerg

                                                         (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset)                 

                                                              *Reklame*
        Eksemplar fra Poltikens Forlag - Udgivet 2018 - Krimi - Serie: Katrine Wraa #6 - ★★★★★★/6

"En mand bliver fundet hængt  på Kalvebod Fælled på Amager.  Det ligner umiddelbart et  selvmord, men  retsmedicinerne finder tegn på, at manden er blevet bedøvet før hængningen." 

Katrine Wraa er tilbage i denne hæsblæsende, spændende og virkelig velskrevet krimi, der udover at være fiktion drager relevante og aktuelle emner med ind over historien. 

Katrine synes hun er ved at have styr på det der liv som alenemor til sin datter. Hendes veninde synes hun skal begynde, at date igen, og de opretter en profil på Tinder. Den første date Katrine er ude på er med en mand, som ikke tager en afvisning særlig pænt og nægter, at give op. Så Katrines privatliv bliver invaderet om hun vil det eller ej. 

I mellem tiden får politiet en sag med en mand, der bliver fundet på Kalvebod Fælled, men da det i første omgang ligner selvmord gør de ikke mere ved sagen. Det er først da retsmedicineren finder et mistænkeligt stikmærke at de undersøger sagen nærmere. Og det viser sig, at der er flere, der dødede på sammen vis. Men hvorfor og hænger dødsfaldene sammen og hvem står bag? Og hvorfor skal netop disse mænd død?

"De slap ustraffet - men nogen ved hvad de gjorde"


                                                          (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Øbro og Tronbjerg skriver rigtigt godt, og ved hvordan de skal skrue et plot sammen, der kan holde hele vejen igennem fortællingen. De laver et kæmpestykke arbejde når de researcher til deres bøger, og det skinner så meget igennem at de har styr på det. "De Ustraffede" er en af de krimier du bare ikke kan ligge fra dig, en af dem hvor det er nervepirrende og hvor du bare må have mere. Siderne vender sig selv og plottet giver dig et twist du ikke havde forventet. En krimi, der i min optik, indeholder ALT hvad en krimi i verdensklasse skal have! Kan slet ikke vente på mere fra de to forfatteres hænder. 


Jeg anbefaler bogen til jer, der elsker en god krimi, og har du endnu ikke læst nogen af bøgerne i Katrine Wraa serien, så er det da bare med at komme i gang. 

2 kommentarer:

  1. Åh, jeg glæder mig endnu mere til at læse den efter at have læst din anmeldelse. Jeg er så heldig, at jeg vandt den ved Vild med krimis blog, så nu skal jeg have læst Pigen og vogteren færdig inden jeg grådigt kaster mig over De ustraffede :-)

    Kram <3

    SvarSlet