mandag den 20. august 2018

Sommerferien 2018

*Reklame* - da der bliver omtalt en event ved et forlag, skal jeg markere indlægget. 

I går havde jeg sidste feriedag, hold da op sådan en ferie går hurtigt, men det har været en skønherlig ferie og egentlig starter jeg først op på arbejde igen onsdag - ligger nemlig ud med to fridøgn, det er ret godt planlagt :) 

I dette indlæg vil I kunne læse og se billeder fra min ferie. 

Jeg lagde ud med en tur til København sammen med Lene, som dukkehusets anden beboer Hr. Helmig har besluttet skal være hans reservemor - jo jo han bor begge steder! Men det har ført til, at jeg har lært en skøn kvinde af kende og vi laver efterhånden en del ting sammen. På vores tur til KBH var vi i Tivoli og i torvehallerne.

                                                                    (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Michael Falch skulle spille i Roskilde i Byparken til gratis koncert og jeg er jo vild med ham, så det skulle jeg selvfølgelig med til. Jeg fik lokket min veninde Lotte med, men vi gik desværre efter de to første nummer, da lyden var virkelig dårlig, så det var helt pinligt. Men der var en superflot himmel om ikke andet :)

                                                          (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

En eftermiddag stak jeg lige hovedet ind til Lene på vej ud for at handle lidt småting, handle nået jeg aldrig da vi snakkede så meget så klokken blev mange og det endte med, at Lene inviterede på en hyggelig gang mad og jeg først gik hjem omkring midnat - ja sådan kan det gå. Nå ja Hr. Helmig kiggede jo så også lige ind til os :) 

                                                           (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Jeg har været en tur i BUDAPEST sammen med Lotte, en virkelig dejlig storby med de mest fantastisk bygninger - jeg blev helt gode venner med byen og vender helt sikkert tilbage igen. 

                                                  (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Jeg har været endnu en tur i København, denne gang til en event hos Politikens Forlag for, at møde Øbro & Tornbjerg, som havde krimipsykologen Charlotte med. Det var så hyggelig en eftermiddag!

                                                          (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Jeg har også været en tur hjemme på mit elskede Fyn hvor jeg fik besøgt mine forældre i barndomshjemmet i Strarup og min faster/kusine/fætter i Middelfart. Mens jeg var i Middelfart slog jeg lige vejen forbi biblioteket for, at hilse på min søde barndomsveninde Maria, da hun arbejder der. 

                                                          (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

I Ruds Vedby, her på Vestsjælland, spilles der hver sommer Borgspil og igen i år var min veninde Betina og jeg derude. Det var simpelthen så godt, men en kold fornøjelse, og selv om vi havde godt med tøj på var det ikke nok. Men heldigvis kom Betina i tanke om, at hun havde en sovepose i bilen og det var simpelthen det bedste der kunne ske. I år spillede de "Gauballemanden - the musical".

                                                       (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Lene og jeg har holdt Rødvins/ostebord hos mig en aften. Det var simpelthen så hyggeligt og hold nu op vi fik spist noget lækkert ost, som var bestilt ved Arla unika - det kan godt anbefales. 

                                                    (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Ferien har også budt på to ture i biografen, den ene gang med min mor og det var oven i købet i den fynske lokalbiograf og den anden gang sammen med min veninde Marie. Jeg elsker at gå i biffen :) Det var to ret så gode og sjove film jeg fik set. 

                                                              (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Derudover har ferien også stået på afslapning og hygge i eget selskab med bøger og serier. Og endnu en hyggedag med min veninde Anja, men der fik jeg desværre ikke taget nogen billeder. 


2 kommentarer:

 1. Sikke en masse dejlige ting, du har oplevet i din ferie <3

  Jeg er vild med, at din kat sådan har to hjem, og I er blevet så gode venner <3

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været så dejlig en ferie :)

   Ja, det har den lille lort gjort meget godt.

   Slet