torsdag den 16. august 2018

Hotel Tusind Lys af Emylia Hall

                                                         (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset)             
 
                                                          *Reklame*
                            Eksemplar fra Gads Forlag - Udgivet 2018 - Roman - ★★★★★/6


"Hotel Tusind Lys er en hjertevarm historie om at miste, forråde og ikke mindst om at tilgive – i lyset fra den italienske sommers varme og skønhed."


Da Kit mister sin mor får hun en længsel om, at finde den far, som hendes mor indtil hendes dødsleje har fortalt var død, men da det så viser sig, at det er han ikke, rejser hun til øen Elba ud for Toscanas kyst for, at møde ham. 


Kit arbejder som rejseskribent og ligger grunden for hendes ophold på Hotel Tusind Lys ind under, at hun skal skrive en artikel om stedet. Hotellets ejer Valentino er nemlig ingen anden end hendes far, men Kit vil gerne se ham an først inden hun giver sig til kende. 


Kokken på hotellet flirter med hende, men det går jo ikke eftersom, at han er hendes halvbror, så hun gør hvad hun kan få at afvise ham, selvom hun også føler sig tiltrukket af ham. 

Der kommer nu til, at ske en masse, som under omstændighederne gør, at Kit venter med, at gå til bekendelse, men da hun endelig gør det, viser det sig, at den version af historien hendes mor har fortalt ikke er helt sand. Og hvordan med Kit og kokken Oliviero, kan de komme videre fra deres flirt eller?


                                                             (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

"Hotel Tusind Lys" er en vidunderlig historie om, at finde frem til både sig selv og andre. Om at finde det man ikke troede var muligt og om at tilgive for det der var. Det er en fortælling om kærlighed til det ukendte og kendte. 

Emylia Hall har skrevet en skønherlig, finurlig, velskrevet og spændende historie, der ikke lige ligger til højrebenet og som ikke er så forudsigelig som jeg umiddelbart troede da jeg begyndte på den. Den tager nogen drejninger som jeg ikke havde regnet med, men det gør den bare bedre end forventet. 

Jeg anbefaler bogen til jer, der gerne vil læse hyggelige romaner om kærlighed og tilgivelse. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar