tirsdag den 31. oktober 2017

Agathe af Anne Cathrine Bomann

                                                                (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Titel:
Agathe
Forfatter: Anne Cathrine Bomann
Forlag: Brændpunkt
Udgivet: 2017
Eksemplar fra: Lånt af Gitte fra Bookwormscloset
Genre: Roman
Serie: -
Bedømmelse: ★★


Kender I det når man bare glæder sig til en bog og venter i spænding på, at få tid til, at læse den og den så viser sig ikke, at være det man troede? Sådan har jeg det med "Agathe", desværre :( 

For et stykke tid siden var jeg til bogbloggertræf  hvor der blandt andet var pakkeleg og særlig en pakke var der kamp om ved det bord jeg sad ved. efter spillet blev vi ved bordet enig om, at sende pakken rundt mellem os. I kan nok regne ud af indholdet var denne bog. Og jeg har virkelig gået og ventet på at Gitte sendte den til mig, men øv som sagt var jeg noget skuffet over i historien. 

"Agathe" er på papiret lige en bog for mig, især ud fra bagsideteksten faldt den lige i min smag. Men jeg kedede mig brat mens jeg læste den og sad faktisk og tog mig selv i, at tænke "Hvor er det rart, at den kun er på 112 sider" 

"En livstræt psykiater tæller ned til pensionen. Egentlig skal han bare have afviklet sine sidste patienter, men hans plan forstyrres, da en ung, tysk kvinde insisterer på at komme i terapi hos ham. Og da hans trofaste sekretær pludselig melder sig syg, tvinges han til at overveje, om han for første gang i sit liv skal træde i karakter og række ud efter et andet menneske.

Agathe er en lille roman om nogle af de helt store temaer i tilværelsen: ensomheden, kærligheden og den meningsløshed, der kan ramme én, når man ikke for alvor er engageret i sit eget liv."

Jeg vil nu sende bogen videre til Camilla fra camillasbogreol. Er noget spændt på hvad hun synes om den.

2 kommentarer:

  1. Hmm... det tegner ikke godt. Er spændt på hvad jeg synes om den...

    SvarSlet