lørdag den 4. november 2017

Lev mere kæmp mindre af Maria Juhl

                                                          (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

*Reklame*


Titel: Lev mere kæmp mindre
Forfatter: Maria Juhl
Forlag: Aronsen
Udgivet: 2017
Eksemplar fra: Forlaget
Genre: Selvhjælp
Serie: -
Bedømmelse: ★★★★

Maria Juhl, som er forfatter til "Lev mere kæmp mindre" er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda hos Deepak Chopra. Ayurveda er lige præcis det emne som Maria Juhl tager op i bogen "Lev mere – kæmp mindre".

Før jeg læste denne bog havde jeg aldrig hørt om hverken Maria Juhl eller Ayurveda, men jeg må sige, at jeg er blevet klogere på en ny livsstil. Som egentlig ikke er så ny igen, da Ayurveda går helt tilbage til før vores tidsregning. Men for mig og tror jeg en masse andre dansker er det nok helt nyt. Dog vil jeg ikke begynde, at spille klog og komme med en masse råd til netop denne livsstil, for jeg er selv nødt til, at læse meget fra bogen flere gange, før det sidder helt fast. Men jeg synes det lyder spændende. 

Men det korte af det lange er og sådan som jeg har forstået det, at vi alle indeholder forskellige mængder af æter, luft, ild, vand og jord. Og i følge Ayurveda som arbejder i Dosha'er kommer det an på hvordan kombinationerne af disse fem elementer harmonere med netop din krop og sind. 

Og her spiller der selvfølgelig også kost og motion ind. Maria Juhl guider os gennem hvilken Dosha du er og hvordan du kan få det bedre med dig selv ved, at gøre som din type henviser til. Dog kan man godt være mere end en Dosha og her bliver det lidt svære men egentlig virker det til, at være en nem og ligetil livstil. 

Er du blevet bare en lille smule nysgerrige på denne livstil, så vil jeg råde dig til, at læse bogen og ellers kigge med på Maria Juhls hjemmeside for, at blive klogere. 

1 kommentar:

 1. Ingrid Ursell-Smith13. december 2017 kl. 11.56

  Der er i tidens løb udgivet rigtig mange selvhjælpsbøger. Jeg har læst en del af dem.
  Maria Juhl's bog "Lev mere - kæmp mindre" er ikke bare endnu en af slagsen - tværtimod.
  Bogen kommer omkring HELE dig - og giver på en overskuelig måde øvelser og anvisninger på
  hvordan du virkelig kan rykke, hvis du vil.
  Et boost for krop og sjæl - og et must for enhver, der interesserer sig for sundhed og personlig udvikling.

  SvarSlet