tirsdag den 30. maj 2017

Ligblomsten af Anne Mette Hancock

                                                              (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
 Ligblomsten - Anne Mette Hancock - Lindhardt og Ringhof - Udgivet 2017 - Eksemplar fra Forlaget
                                ★★★★★

Vild debut fra ny dansk krimiforfatter!


Mød journalist Heloise Kaldan, der står med håret i postkassen. Hendes kilde er blevet afsløret i en løgn, og kan ikke længe bruges, og den avis Heloise arbejder på er ikke specielt glade lige nu. Oven i alt dette går det heller ikke for godt i Heloises privatliv. Hun er begyndt, at modtage breve fra Anna Kiel, der for tre år siden forsvandt fra jordens overflade efter hun var blevet mistænkt for mordet på en ung advokat, ved navn Christoffer Mossing.

Heloise begynder, at grave i sagen om Anna Kiel, for hun påstår, at de to har kendskab til hinanden, men Heloise aner ikke hvad hun snakker om. Heloise tager kontakt til den journalist, som arbejdede på sagen den gang for tre år siden, men det får fatale følger.

Politimanden Erik Schäfer starter også med, at grave i den gamle sag da et nyt mord sker kommer der nogen ting frem i sagen, som ikke tidligere har set dagens lys.

Men hvordan hænger det hele sammen med Heloise? Hvorfor modtager hun breve fra en kvinde hun ikke kender?

"Ligblomsten" er skrevet i et ganske almindeligt talesprog, som for mig var med til, at give mig en rigtig god fornemmelse af fortællingen helt fra side 1. Det er en krimi med bid i, og en krimi, som er så godt skrevet, at du som læser får lyst til mere. Jeg læste den på en eftermiddag, da jeg først kom i gang med den. Krimien indeholder spænding, hemmeligheder og mord, en krimi der har det hele.

"Ligblomsten er en stærk krimi om hævn, retfærdighed og tilgivelse."

LÆS DEN! - du vil ikke fortryde det.  


                                                                              (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar