fredag den 26. maj 2017

Jeg er Sif af Thomas Clemen

                                                                                      (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

 *Reklame*
Jeg er Sif - Thomas Clemen - Forlaget Modtryk - Udgivet 2017 - Eksemplar fra Forlaget -
                               ★★★★


Ny krimiserie fra Thomas Clemen om personen Sif!

Sif har i fire år levet i et helvede, rent psykisk efter en voldtægt, som næsten dræbte i hende. Det skete i en gyde på Christianshavn, en gyde, der flere gange i fortællingen spiller en rolle. Sif har i de fire år, der er gået siden den dag, frygtet den dag hvor gerningsmanden bliver løsladt. Da historien begynder er der kun få dage til det sker. Sif går i en selvhjælpsgruppe for voldtægtsofre, der har hun mødt Nikki, som hun er blevet veninde med. Der ud over har Sif kun sin mor, men inden længe bliver Sif ringet op, at hendes mor desværre er død. Sif har siden sit overfald gået til kampsport for, at lærer, at forsvare sig selv. Der har hun mødt Oli, som bliver en uundværlig person i den kamp Sif, skal til, at udøve efter at hendes overfaldsmand Johan er blevet løsladt.

I forbindelse med Johans løsladelse bryder der en kæmpe bandekrig ud i København, som han står bag. Men er det kun bandekrigen som Johan har planlagt mens han har siddet inden eller kommer der også et hævntogt over Sif?

Krigsveteranen Thor bliver sendt af sted for, at tage sig af problemet Sif. Lykkedes det mon for ham eller hvad sker der?
Sif finder ud af, at der er nogen efter hende og i forbindelse med dette, opdager hun, at hun er en brik i et større spil. Men hvilket spil og hvad vil de med hende? Sif bærer dog rundt på en hemmelighed som hendes forfølgere ikke kender til. DET ER SLUT MED AT VÆRE OFFER!

Thomas Clemen har skrevet en krimi, som kommer helt ind under huden på læseren, helt der ind hvor det gør ondt. Det er en krimi, som er umulig, at ligge fra sig, jeg læste det nærmeste i et stræk. Forfatteren har skrevet en fortællingen hvor der ikke er noget, at komme efter, fortællingen er sammenhængende og plottet holder. Thomas Clemen løfter lige sløret for, at kampen ikke er forbi endnu med sin afslutningen på bogen. Lige som en rigtigt god krimiforfatter skal kunne når der kommer en forsættelse, som jeg ikke kan vente på bliver udgivet.

Jeg kan kun anbefale jer, søde læser, at gå i gang med "Jeg er Sif", hvis I mangler en god og solid krimi.  


                                                                 (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar