torsdag den 13. oktober 2016

Selfies af Jussi Adler-Olsen

                                                                      (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Selfies - Jussi Adler-Olsen - Politikens forlag - 5/5 stjerner - Udgivet den 6. Oktober 2016

Afdeling Q er tilbage for fuld udblæsning!

En sagsbehandler bliver grundigt træt af de smarte unge piger, Denise, Michelle og Jazmine, som ikke gider lave en skid for deres kontanthjælp og bare regner med at få i pose og sæk, så hun udtænker en grusomt plan.

De tre piger møder hinanden på jobcenteret og finder hurtigt sammen. Denise har lige mistet sin mormor, så de tre flytter sammen i mormorens lejlighed og der udtænker og planlægger de hvordan de fremover kan tjene lette og hurtige penge, for den ko på jobcenteret nægter jo at give dem flere penge.

En ældre dame bliver slået ihjel i Kongens have i København, og mordet ligner et der blev begået for 12 år siden. og sagen ender hos Carl, Assad og Gordon på afd. Q.

Rose er sygemeldt og indlagt på psykiatriske afdeling, men ender med at udskrive sig selv i vrede, for Rose har noget hun skal udføre. Hun når dog aldrig så langt, for så forsvinder hun.

Har de mange sager noget med hinanden at gøre? Og når Carl, Assad og Gordon at regne den ud før det er for sent?

I "Selfies" er Jussi Adler-Olsen tilbage i sædvandlig krimistil. Der sker noget fra side et og frem. Det er en rigtig pagetuner vi har med at gøre her. I "Selfies" folder Roses historie sig ud, og vi lære meget mere om hende, og tro mig, det hendes historie viser sig at omhandle havde jeg ikke set komme.

Lige siden jeg læste "Journal 64" har den klart været min ynglings-jussi-bog, men "Selfies2 har slået den med flere længder, og jeg har nu fået en ny ynglings-jussi-bog :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar