fredag den 14. oktober 2016

Hekseyngel af Margaret Atwood


                                                                                    (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Hekseyngel - Margaret Atwood - Forlaget Modtryk - 3/5 stjerner - Udgivet 14. Oktober 2016 - Eksemplar fra forlaget.

Nyfortolkning af Shakespeares "Stormen".

Felix er en anderkendt teaterinstruktør, og er på toppen af sin karriere som kunstnerisk leder af Makeshiweg Theatre Festival, da han bliver fyret på bag grund af hans noget anderledes opsætning af "Stormen". Det viser sig, at hans fyring er et uforudset forræderi og Felix går i eksil i et faldfærdig rønne langt ude på landet. Her ude på landet bliver han hjemsøgt af sin afdøde datter, der forlod verden i en alder af tre år. Felix går også i gang med at planlægge sin hævn over dem, der forrådte ham da han blev fyret.

Efter at have levet i eksil i tolv år får Felix en chance, han får job i et nærliggende fængsel som teaterlærer. og Felix kan nu endelig få sat "Stormen" op. Ikke nok med, at han får et job, han får også den chance han har vente på for at få hævn over hans fjerner. De kommer nemlig på besøg i fængselet, i forbindelse med deres nye erhverv, dog har de ingen ide om at Felix er læreren for derinde kalder han sig Mr. Duke.

Får Felix sin hævn og vil han slippe fri for fortidens dæmoner?

Margaret Atwood, har skrevet en fin fortolkning af "Stormen", som hun har gjort både spændende men desværre også til tider lidt kedelig. Dog var der mest spænding i den. Den er velskrevet i et nemt og moderne sprog, og er hurtig og nem at læse.  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar