tirsdag den 18. oktober 2016

Sekten af Michael Katz Krefeld


                                                                 (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Sekten - Michael Katz Krefeld - Lindhardt og Ringhof - 4/5 stjerner - Udgivet den 30. Oktober 2015

Tredje selvstændige bind i serien om Ravn!

Privatopdageren Ravn er tilbage i tredje bog i serien skrevet af Michael K. Krefeld, en af Danmarks bedste krimiforfattere, efter min mening i hvert fald. Michael skriver på den der måde, der gør dig nysgerrig efter mere, den der måde hvor det bliver en pagetuner og på en voldsomt for vildt spændende måde, der både gør dig vred på Ravn men også en smule glad for ham. For lad os bare se det i øjnene Rav kan være "a pain in the ass".

Denne gang får Ravn til opgave at hjælpe Direktør Ferdinand Mesmer med at finde hans forsvundne søn, Jakob. Jakob er stifter af den noget berygtede sekt "Guds udvalgte", som egentligt hørte til i København men efter at huset de benyttede brændte ned til grunden, er sekten som synket i jorden. Ravn's opgave bliver nu, at finde frem til hvor den er blevet af, så han kan aflevere en kuvert fra Ferdinand til Jakob. Spørgsmålet er dog om Hr. Mesmer har fortalt hele sandheden om hvorfor Ravn skal finde Jakob. Som altid er det ikke lige til for Ravn og han skal en masse i gennem for at finde frem til sekten. Da det lykkedes er hans mareridt langt fra forbi men først lige begyndt.

Alt i mens at Ravn arbejder på sin sag prøver han stadig at komme sig over sin kæreste Eva's død, og måske er han tættere på at finde frem til hendes morder end nogen siden før.

Jeg kan kun anbefale jer, søde læser, at I kommer i gang med serien, hvis I ikke kender den :)

Den 4. Nov. udkommer bog 4 i serien og jeg glæder mig helt vildt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar