mandag den 17. oktober 2016

Dewey's read-a-thon Oktober 2016: Forberedelserne #1

                                                                        (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Der er noget magisk ved et read-a-thon, magisk forstået på den måde, at folk over hele verden sidder i de samme 24 timer og læser. Præcis kl. 14, dansk tid, åbner en masse mennesker en bog og er nu klar til at læse sammen i et døgn. - og nu lyder det som om, at det egentlig er lidt ensomt, men der tager I fejl, for du kan følge de andre læser via de sociale medier under #deweysredathon og #deweys24hourreadathon - for mit vedkommende vil jeg lave et indlæg her på bloggen, der løbende vil blive opdateret. På Instagram og facebook vil jeg poste billeder fra døgnet.

For mit vedkommende, er det tredje gang jeg deltager, sidste gang var i April, hvor jeg havde Maria på besøg, og vi så deltog sammen. Denne gang deltager jeg alene, da det for mig er lige så hyggeligt, som at gøre det i fysisk selskab med andre.

Da det allerede er i kommende weekend, er jeg så småt gået i gang med forberedelserne, bøgerne er fundet frem og ligger bare og venter på at blive læst. Indkøbssedlen hvor på der står drikkelse, snack og nemt mad på, ligger klar, så det kan blive handlet lørdag formiddag. Pyjamassen er vasket, uldsokker, dyner og tæpper er klar. Så nu må det gerne blive lørdag, så vi kan komme i gang.

Bøgerne, jeg har valgt, at læse i denne omgang er:

Anne fra Grønnebakken af L.M. Montgomery
Det hun glemte af Liane Moriarty
Mand og kat af Nils Uddenberg
Den store Gatsby af F. Scott FitzGerald

Jeg regner med, at læse dem i nævnte rækkefølge, og tænker måske at jeg når dem alle, men da jeg sætter min nattesøvn på otte timer meget højt, vil der jo være en del timer jeg ikke læser. Så nu får vi se hvor langt jeg når :)

Hvad med jer, kære læser, deltager I og hvor kan jeg evt. følge jer henne?


6 kommentarer:

 1. Jeg deltager !! Og jeg glæder mig!!
  Følg endelig med på Lunas kaffekrog !

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg gøre :)

   Ha' et skønt læsedøgn.

   Slet
 2. Jeg kan desværre ikke deltage denne gang, men jeg hepper på jer andre! Gode bøger du har valgt - de skal nok kunne holde dig vågen. Blev lige selv inspireret til at genlæse Anne-bøgerne, tak for det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg læste Anne...da jeg var ung, og har ikke læst dem siden, så glæder mig til at genlæse dem.

   Dejligt du hepper, selv om du ikke deltager 😀

   Slet
 3. Skønne bøger du skal læse! 'Mand og kat' læste jeg selv for nylig, og den er så sød! Det er 'Anne'-bøgerne selvfølgelig også :)

  jeg glæder mig til at følge dig – og til selv at deltage. Det er sådan et herligt døgn!

  SvarSlet