torsdag den 20. oktober 2016

Altid tilgivelse af Anne B. Ragde

                                                                    (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Altid tilgivelse - Anne B. Ragde - Rosinante - 4/5 sjerner -Udgivet den 27. September 2016

Familien Neshov er tilbage ca. 4 år efter vi forlod den sidst!

Torunn forlod Neshovgården i en hast for 3½ år siden og søgte tilflugt ved Christer og hundene. Alt blev for meget for hende på gården da faren døden og Erland, hendes onkel havde en syg ide om at brygge siloerne om til lejligheder. Siden da har hun ikke talt med nogen af dem og synes det er svært at tage kontakt igen.

Erland og Krumme bor stadig i København og er nu fædre til tre skønne unger, som de har fået sammen med parret Jytte og Lizzi. Heller ikke Erland har siden den gang talt med nogen fra familien, men da Krumme ender på sygehuset, rækker han ud mod Margido.

Margido bor stadig samme sted og har stadig sin begravelsesforretningen. Han er også den eneste som har kontakt til hans og Erlands far, der nu bor på det lokale plejehjem. Margido lever sit liv i fred og ro og hygger sig med det. En dag ringer det på hans dør og uden for står Torunn.

Er det for sent, at række hånden ud til familien og det muligt at blive tilgivet?

"Altid tilgivelse" handler om tillid, kærlighed, anerkendelse, familie og tilgivelse. Roman er ligesom de tre første velskrevet og overvejet, den er hyggelig og lige til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar