mandag den 18. april 2016

Fortællersken af Vibeke Marx

                                                                       (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Fortællersken - Vibeke Marx - Forlaget Modtryk - 1/5 stjerner - Eksemplar fra forlaget 

Jeg har læst en bog som jeg intet forstod af, så det er ikke nemt at skrive en anmeldelse af den, men jeg vil alligevel forsøge. Jeg havde ellers glædet mig rigtigt meget til at kaste mig over Vibeke Marx, har i flere år gerne ville læse nogen af hendes værker, men har aldrig nået det før nu. Og så er det bare som om at hende og jeg ikke lige gik i spænd sammen.

"Fortællersken" handler, tror jeg, om ensomhed, familieliv og det ikke at høre til men måske alligevel at høre til et sted. Hovedpersonen hedder Nora og bliver gravid som ganske ung, og ender som enlig mor til en dreng. Nora mister sin mor og er nu alene med en far hun ikke forstår og en far der ikke forstår hende. Nora føler sig fanget i sit eget liv og føler hun sidder fast. Men så bliver hun fortællerske og der kommer til at ske bare lidt i livet.

Jeg tænker, at forfatteren faktisk skriver ganske udmærket og er sikkert også god til at fortælle og skrive historier, hvilket gør det ekstra øv at jeg intet forstod af den. :(

2 kommentarer:

  1. Ej, hvor øv, den så ellers så lovende ud. Jeg har heller ikke læst noget af Vibeke Marx endnu, så jeg havde nok håbet lidt på at starte med denne.Nu er jeg ikke lige så sikker :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er den svære kunst, hvornår skal man kaste sig ud i noget og hvornår er det bedst at lade være :)

      Slet