tirsdag den 19. april 2016

Dewey's read-a-thon April 2016

                                                                               (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Så er nedtællingen til forårets read-a-thon gået ind for mit vedkommende. Vi starter lørdag kl. 14 og slutter søndag kl. 14. Så det er jo lige om lidt :)

Dewey's read-a-thon er en begivenhed hvor læser over hele verden sidder i det samme døgn og læser og deler sine læseoplevelser og døgn på de sociale medier. For mit vedkommende vil jeg lave et indlæg her på bloggen, som løbende vil blive opdateret i de 24 timer, plus der vil kommer opdateringer på min instagram-profil - livetidukkethuset - følg gerne med og se hvordan det går.

I disse dage er jeg godt i gang med alle forberedelserne, sidste gang jeg deltog sad jeg alene, men denne gang har jeg inviteret Maria fra Laktossen til at komme og deltage sammen med mig. Tænker at det nok skal blive hyggeligt men også anderledes, da jeg jo er vant til at læse alene.

Jeg har fået helt styr på min læsestak, langt om længe, for der er godt nok blevet byttet ud mange gange. Det eneste, som har været der hele tiden er "Gadekatten Bob", den er købt ind til netop denne read-a-thon. Jeg har dog endnu ikke bestemt mig for hvilken bog der bliver den første. Lige nu er det "Anna og det franske kys" der fører på den front.

Nu er det jo ikke kun bøgerne der skal være styr på, der er jo også mad, snacks og drikkelse. Så indkøbslisten og menuplanen er godt i gang med at blive lavet. Da både Maria og jeg er i gang med et vægttab og lever sundt, tænker jeg at aftensmad, morgenmad og frokost bliver i den sunde ende, mens snacks og drikkelse godt må være usundt blandet med lidt sundt, Ikk' Maria?
Også skal der selvfølgelig være et lager af kaffe og te, så vi kan holde den kørende. Heldigvis er vi begge nogen, der har brug for vores søvn, så vi har aftalt at vi også skal sove. Jeg kan nemlig ikke holde mig vågne i 24 timer mere.

Glæder mig så meget til at dele min store lidenskab med alle jer andre rundt om i verden, som deltager denne gang :)

Hvad med jer søde læser, er I med i år og hvor kan jeg følge jer?

6 kommentarer:

 1. iiih det bliver så godt. :) glæde mig virkelig. og jo lidt lækkert guf er helt i orden. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super, listen er lang allerede. Vi må ikke gå ned på snacks alt lukker jo i Sorø kl. 22 :)

   Slet
 2. Åh, det lyder til at blive et skønt og magisk døgn fyldt med hygge. "Anna og det franske kys" er en rigtig fin bog fyldt med sødme og romantik. Ser frem til at følge med i jeres læsninger på lørdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan se at du også skal deltage, glæder mig til at følge med :)

   Slet
 3. Åh, sikke en fin stak! Jeg gad rigtig godt læse 'Gadekatten Bob' :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den troede jeg faktisk du havde læst, jeg var næsten sikker på det var hos dig jeg læste en anmeldelse af den :)

   Slet