lørdag den 11. april 2015

Tak for alle minderne af Cecelia Ahern

                                                                         (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Cecelia Ahern - Tak for alle minderne - 3/5 stjerner

I "Tak for alle minderne" møder vi Joyce - eller Grace som hendes far konstant kalder hende. Joyce er gift med Connor - dog er de ved at blive skilt. Vi møder Joyce første gang da hun er indlagt på hospitalet efter at hun er falde ned at en trappe og har mistet sit barn. Joyce har brug for en blodtransfusion og modtager derfor blod fra en ukendt donor. Det der er ved det er at hun efterfølgende får en del syn af en kvinde og et barn fra oplevelser hun ikke selv er en del af, hun spiser kød - hun er ellers vegetar, hun taler tre nye sprog og ved en masse om kunst.

I "Tak for minderne" møder vi også Justin, gæsteforlæser i kunst på et universitet i Dublin. Han bor ellers i London. Omkring samme tid som Joyce modtager blod donor Justin blod. Også er spørgsmålet jo om det er ham der er den ukendte donor.

Joyce og Justin har aldrig mødt hinanden før og kender derfor ikke hinanden. Men et tilfældigt møde ved en frisør får dem begge til at føle at de kender hinanden - men hvorfra?

Herefter sker der en masse skøre og sære ting og tilfældigheder, som bringer de to tættere på hinanden.

"Tak for alle minderne" er sød og skøn chick-litt roman, som gør at jeg igen holder af at læse Cecelia Ahern, havde ellers opgivet hende lidt efter at have læst "Gaven".

(denne anmeldelse ligger også på bogrummet.dk hvor jeg skriver som Saspigen)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar