lørdag den 11. oktober 2014

Morgen i det lille dukkehus

Elsker mine morgener især på en fridag :)

                                                                                    (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)


På arbejdsdage synes jeg ens morgener tit bliver lidt tju-bang med alt det man skal nå. Selv om jeg står op 1½ time før jeg skal ud af døren løber tiden tit fra mig og har en tildens til at glemme min madpakke. Jeg er en meget langsom starter, så det tager mig f.eks. lang tid at spise min morgenmad, det kan jeg godt bruge noget tid på menes jeg lige skal på nettet. Dukkehusets andet beboer er også med til at gøre at det tit bliver tidspresset, for så skal han lige nusse, så skal han lige lege osv.

Men når vi så har en fridag som i dag bruger vi tiden ekstra meget på at hygge os. Vi laver god morgenmad, noget der kræver lidt mere end en drikkeyoghurt eller en gang græsk yoghurt med speciel K og honning, som er morgenmaden på arbejdsdage.

                                                              (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Nogen morgener læser jeg lidt og nogen morgener sidder jeg bare på nettet. I dag hvor det er lørdag står det selvfølgelig - har jeg lyst til at sige - på Mads og Monopolet. Det bedste radioprogram der findes synes jeg.

                                                                 (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Her til morgen har Hr. Helmig brugt tiden på at sidde på hans bord og vente - ikke med vildt meget tålmodighed - på at hans omgang æg blev færdig. Er ret sikker på, at han synes det er noget trælst, at jeg er så langsom en starter ;)

2 kommentarer:

  1. Åh, det er skønt med langsomme morgner og lækker morgenmad at fordrive tiden med.

    - Anne

    SvarSlet