fredag den 3. maj 2019

Det gyldne bur af Camilla Läckberg

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

*Reklame*
Eksemplar venligst sendt af People's Press
Udgivet 2019
Roman
★★★★★/6


Velkommen til en ny serie fra Camilla Läckbergs hånd, det tegner godt og denne blogger glæder sig allerede til det næste bind. 



Vi skal sige goddag til Faye. En kvinde, der tilsyneladende har ALT hvad en kvinde kunne ønske sig. Hun har den perfekte mand, penge, en dejlig datter og en af luksuslejlighederne i den dyre ende af Stockholm. 



Men bag facade gemmer der sig en anden virkelighed. Faye føler sig fanget i et bur. Hendes mand Jack bliver mere og mere mærkelig, han bliver distancerende og manipulerende. Han øger psykisk vold på hende og den stilhed, som er opstået mellem dem gør, at Faye begynder, at tvivle på sig selv. 



En dag hvor Faye vender hjemme til lejligheden venter der hende et syn hun ikke havde set komme og hun forlader Jack. Hun skal nu finde troen på sig igen og vende tilbage den stærke kvinde hun var en gang. 



Camilla Läckberg har begået en virkelig velskrevet fortælling med alt det velkendte og alligevel med et twist af nyt. Me like. 



Fortællingen bæger præg af en mørk stemming og som læser fornemmer man hele tiden, at der ligger noget og ulmer under overfladen. Hvilket der ganske rigtig også gør. Men Camilla Läckberg er god til, at holde sine læser hen i spænding og der er "Det gyldne bur" ingen undtagelse. 



Jeg anbefaler bogen til jer, der godt kan lide Camilla Läckbergs andre bøger, for I må ikke snyde jer selv for denne.
  
                                                               (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar