tirsdag den 7. maj 2019

Et ubetydeligt mord af Lindholm og Zornig

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

*Reklame*
Eksemplar venligst sendt af HarperCollins
Udgivet 2019
Serie: Tessa Højmark #1
Thriller
★★★★★/6

Velkommen til Tessa Højmark, der nu har fået sin egen serie. Vi kender hende fra serien om Marlene og Mathias seneste i bogen "Eksodus", hvor hun var en biperson. 

Tessa arbejder for det københavnske politi og bliver vævet ind i et net af kriminalitet, svig og vold. Og inden længe går det op for hende, at hun er gået fra jæger til bytte. 

Flere containere er forsvundet fra det amerikanske militær efter, at russiske hacker har lammet rederiet. I Jylland bliver en lastbilchauffør fundet dræbt alt imens den container han havde på ladet er væk.  Tessa bliver sat på sagen og til hendes kollegaernes store overraskelse lykkedes det hende, at finde frem til en mulig gerningsmand. Tessa føler sig på toppen og kan næste mærke sejren men er den nu også hjemme og er det så nemt, at løse sagen? Nej, for umiddelbart derefter går alt galt. Meget galt.

Makkerparret Lindholm og Zornig har skrevet en thriller, der er hæsblæsende, godt skruet sammen og ikke efterlader noget til fantasien. Den er spændende og selv om, der er mange facetter med i fortællingen får de det flettet sammen til sidst og det hele går op i en højere enhed.

Jeg er vild med deres opmærksomhed på hvad der sker lige for næsen af os alle i verden og bruger det til inspiration til deres historier. Og sådan er det også med "Et ubetydeligt mord" der er bygget over rigtige personer og rigtige begivenheder. 

Jeg anbefaler bogen til jer, der var vild med parret første krimier, for så vil I også synes godt om denne. 
                                                           (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar