mandag den 29. april 2019

De udødelige af Chloe Benjamin

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

*Reklame*
Eksemplar venligst sendt af Politikens Forlag
Udgivet 2019
Roman
★★★★★/6

På Hester Street i New York flytter der en synsk kvinde ind og rygtet siger, at hun kan forudse alles menneskers dødsdag. Vi befinder os i sommeren 1969 og for de fire søskende, Simon, Klara, Daniel og Varya virker det som om, at der ikke sker noget for dem men kun for alle andre. 

De ønsker, at der skal ske noget i deres liv og en dag sniger de sig op til kvinden, som giver hver af dem en profeti, som kommer til, at trække dybe spor i deres liv og den måde de vælger, at leve deres liv fremover. 

Vi følger de fire søskende gennem fire årtier og deres skæbne bliver så fint flettet sammen i sidste ende. 

                                                                       (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

"De udødelige" er en bog om hvordan vi lever, hvordan vi dør og hvordan vi vælger, at bruge den tid vi har fået stillet til rådighed. 

Romanen er en magisk og en dejlig læseoplevelse, som giver dig stof til eftertanke, for hvorfor tager vi de valg vi gør og på baggrund af hvad. Hvem siger, at den beslutning vi træffer er den bedste. 

Romanen er intens, bevægende, smuk og barsk. Den er velskrevet og alle fire søskendes synspunkter og historier bliver skrevet sammen så hele fortællingen går op i en højere enhed. 

Jeg anbefaler bogen til jer, der elsker, at læse familie sagaer med bid i. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar