lørdag den 2. marts 2019

Fanget i Caribien af Pamela Fagan Hutchins

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

 *Reklame*
Eksemplar fra Palatium Books
Udgivet 2018
Romantisk krimi
Serie: Det der ikke slår dig ihjel #3
★★★★/6

Katie og Nick er faldet til i Annalise og har nu tre børn i alt, de har nemlig fået tvillinger og står overfor, at skal holde barnedåb, da der bliver fundet en død mand ved porten ind til deres grund. Samme dag dukker der også en sindsforvirret mand op på grunden som råber op om, at der findes døde mennesker begravet under Annalise.

Nick, der erhverver sig som privatdetektiv får til opgave fra den dødes mands chef, som både har penge og netværk, at opklare mordet. Med sig har han Katie til at løse sagen men da Nick en dag forsvinder sporløst, står Katie alene om, at løse sagen, finde sin mand og kæmpe for, at få lov til at beholde Annalise.

                                                                   (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Åhh, tredje bind i serien er lige så fint skrevet og er ligeså meget en feel-good roman som de to første bind. Denne gang er der mere knald på krimidelen end på den romantiske del af plottet, men det gør ingenting og det hele hænger fint sammen alligevel.

Fortællingen er nervepirrende og spændende og denne gang formår forfatteren at holde dig til ilden hele vejen igennem og bogen er svær at ligge fra sig. 

Jeg anbefaler bogen til jer, der gerne vil læse en anderledes krimi og hvor det sammentidligt er en feel-good roman. 


                                                           (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar