fredag den 4. november 2016

Dybet af Michael Katz Krefeld

                                                                  (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Dybet - Michael K. Krefeld - Lindhardt og Ringhof - 5/5 stjerner - Udgivet 4. Nov. 2016 - Eksemplar fra forlaget

Vanvittig spændende fjerde bog i serien om Ravn!

I 1993 bortføre og dræber to 12 -årige drenge en lille pige. Kasper og Morten kommer under vidnebeskyttelse og må sige farvel til deres familier og alt hvad de kender.

23 år senere bliver Ravn, som har fået godt gang i sit bureau, opsøgt af den ene af drengene, nemlig Morten, nu kendt som Dan, han har brug for hjælp til, at finde Kasper, da han er overbevidst om, at de mord der sker rundt omkring er Kaspers værk. Ravn har svært ved at blive overbevidst og tager i første omgang ikke sagen. Men ændre dog mening og vælger at hjælpe Morten. Ravn kan dog være i tvivl om sin  klients motiver, og om han taler sandt. Men da de mord, som sker er nøjagtig som Morten har forudset må der jo være noget om snakken. Men hvor er Morten i alt det her? Er han uskyldig eller? Er Morten i virkeligheden Kasper? Der er flere gange i denne sag hvor Ravn er helt derude hvor han ikke kan bunde, og da det kommer så tæt på, at hans venner bliver en del af det, må Ravn handle hurtigt.

"Dybet" er en page-tuner. "Dybet" er skindsyg godt skuret sammen. "Dybet" er den bedste Ravn-bog til dato. "Dybet" gør dig som læser meget forvirret - jeg var ude i noget personlighedsforstyrrelse, for Michael skriver så pissegodt, at du bliver helt i tvivl om hvem der er hvem. "Dybet" har det ondeste plot til dato i en Ravn-bog - jeg mener den ligger ligesom ud med et barnemord!

Glæd dig til en krimi, der får nakkehårene til at rejse sig og hvor du sidder på kanten af stolen op til flere gange.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar