søndag den 12. juni 2016

Guds hånd af Philip Kerr

                                                                          (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Guds hånd - Philip Kerr - Forlaget Modtryk - 3/5 stjerner - Eksemplar fra forlaget 

Guds Hånd er anden bog i serien om Scott Manson, den er dog fritstående, så du behøves ikke have læst januarvinduet.  Men det kan anbefales at læse den først!

I "Guds Hånd" skal London City spille kamp i Grækenland mod Olympiakos, kampen skal spilles i et kriseramt Athen hvor der er uro i gaderne og hvor de græske fans er villig til hvad som helst. Og der kommer da også til at ske ting og sager. Ting, som gør, at Scott må lege privatdirektiv da en escortpige findes død og det viser sig, at hun havde forbindelse til en af spillerne, der er faldet død om på banen, fra London City.  Holdet bliver tvunget til at blive i Grækenland og få det bedste ud af det. Det er bestemt ikke lige noget Scott synes er fedt, så han tager sagen i egen hånd, så hans hold kan vende hjem til England igen. Men det er altså ikke småting han falder over, for intet er som det umiddelbart ser ud ti.

Lige som i den første er plottet skuret ret godt sammen og jeg blev endnu en gang mere og mere overrasket som siderne vendte sig. Hr. Kerr skriver stadig fremragende og hvor er det fedt, at det foregår i fodboldverden. I like it. At forene fodbold og krimi er ret godt fundet på.Ingen kommentarer:

Send en kommentar