søndag den 8. december 2019

Skytsengel af Michael Katz Krefeld

(Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Eksemplar fra Lindhardt og Ringhof
Udgivet 2019
Krimi
Serie: Ravn #6
★★★★★

RAVN ER TILBAGE!  

Ravn og Møffe har været på et længere sejltogt og den dag de vender tilbage til København er alt forandret på Christianshavn. En skytte har sendt byger af kugler ud over bydelen fra Frelserkirkens tårn. Det viser sig, at en af Ravns nære venner er blandt ofrene og Ravn indleder jagten på skytten. 

Ravn bliver opsøgt af advokat Miriam Østergaard, som kommer med en bøn fra et forældrepar til en afdød soldat. Forældrene tror af deres søn er i live og står bag skyderiet. Sammen må Ravn og Miriam prøve at stoppe en mand, der muligvis ikke findes. 

Michael Katz Krefeld har igen spyttet en spændende og nervepirrende krimi ud med Ravn i fokus. Jeg er vild med universet og persongalleriet i serien og er glad for "Skytengel".

Forfatteren er vanvittig god til at skrive. Han skriver så vildt, at denne læser altid sidder tilbage med en følelse af at hun igen er blevet taget ved næsen. For tro mig også i "Skytengel" tager historien en vending som man umuligt kunne se komme. 

"Skytengel" er bygget op så den bare bliver mere og mere spændende og der kommer det ene twist efter det andet. Men den er også fuld af den humor som vi heldigvis også kender Ravn-serien for. 

Jeg anbefaler som altid serien til jer, der gerne vil læse krimi i topklasse. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar