torsdag den 3. oktober 2019

Led ikke efter mig af Harlan Coben

 (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Eksemplar fra Gads Forlag
Udgivet 2019
Krimi
★★★★★★

"EN BORTLØBEN DATTER
EN NÅDELØS UNDERVERDEN
EN MØRK HEMMELIGHED"

En familie er i opløsning. 
Simons datter er rendt hjemmefra og familien er enig om, at de ikke skal lede efter hende, men Simon har svært ved, at holde den aftale. Hans datter er kæreste med en pusher og er selv afhængig af stoffer og der er intet de kan gøre for, at hjælpe hende og få hende væk fra kæresten.

Simon vil gøre hvad som helst for, at finde sin datter og inden han får set sig om er han på vej ind i en mørk og farlig underverden. Simon får sat både sit eget liv og hans kones liv på spil men det får ham ikke til, at stoppe med, at lede. Men kan han nå, at finde sin datter inden det er for sent for ham, konen og hans andre børn?

 (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Harlan Coben har gjort det igen igen. Skrevet en utrolig troværdig og vanvittig spændende krimi. Jeg er vild med hans måde, at få ALT til, at passe sammen og få plottet til, at være så finurligt, at det ikke er helt til, at regne ud. 

"Led ikke efter mig" er en af de bedste krimier forfatteren har skrevet til dags dato og er en af de bøger, som nærmeste læser sig selv. Siderne vender sig helt automatisk og inden du får set dig om er du færdig. 

Harlan Coben er kongen af plot-twist! 
I "Led ikke efter mig" er det med et twist som gang på gang tager en drejning, som du ikke havde forventet. 

Jeg anbefaler selvfølgelig bogen til fans af Harlan Coben men også til jer der bare gerne vil læse krimier af kvalitet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar