tirsdag den 24. september 2019

Mester Jakob af Emelie Schepp

 (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Eksemplar fra Hr. Ferdinand (Politikens Forlag)
Udgivet 2019
Krimi
Serie: Jana Berzelius #5
★★★★★

I "Mester Jakob" findes en kvinde myrdet. Morderen har syet hendes ben sammen så hun ligner en havfrue, men hvorfor har drabsmanden gjort netop denne handling? Det viser sig, at hun er det andet offer inden for meget kort tid.

Senere meldes en ny kvinde savnet og det går op for politiet at de har med samme gerningsmand at gøre. Jana Berzelius, der er rigsadvokat keder efterforskningen sammen med politiet. De finder frem til Simon Norell, en ung mand der sidder i forvaring for, at have myrdet sin familie. Men han nægter, at tale, så Jana har brug for en til at vinde hans tillid. Men lykkedes det i tiden og er Simon og hans historie den de leder efter? 

(Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Emilie Schepp skriver spænding på højt plan og du kan være sikker på, at få en god læseoplevelse hver gang du læser en af hendes bøger og "Mester Jakob" er ingen undtagelse. 

Vi har at gøre med en krimi, som handler om identitet, relationer og forholdet mellem søskende på godt og ondt. Fortællingen er åndløs, vanvittig, spændende, hjerteskærende, gennemført og er en krimi, som er svær, at ligge fra sig. Emilie får samlet op på Jana's historie der hvor vi slap hende sidst og det fungere helt ud i fingerspidserne. 

Jeg anbefaler "Mester Jakob" og resten af serien om Jana til jer, som er til krimiserier, som hænger sammen fra bind et og frem. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar