tirsdag den 3. september 2019

Sammenbragt af Kristina Aamand

 (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Eksemplar fra HarperCollins
Udgivet 2019
Roman
★★★★

"Sammenbragt" handler om Kathrine, som er forfatter, skilt, mor til to og flyttet sammen med sin nye mand Max og hans to børn. Det er ikke nemt, at få en sammenbragt familie til, at fungere og få en hverdag til, at hænge sammen. Men Kathrine kæmper og kæmper med alt hvad hun har, men når man kæmper med en bonusdatter, som ikke gider hende og sin mands ekskone som manden har svært ved, at sige nej til, er hun tæt på, at give op flere gange. 

Kathrine prøver med alverdens løsninger men ingen af hendes ideer synes, at kunne gøre det, men Max er ikke helt med på, at give op, så han gør alt hvad han kan få, at holde sammen med det hele.


                                                                 (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Kristina Aamand har skrevet en virkelig sjov bog om et svært og alvorligt emne. "Sammenbragt" er godt fortalt og der er flere steder i bogen, som jeg holder vildt meget af og kan genkende mig selv som kvinde i. Men der var også steder hvor jeg blev vildt vred på Kathrine og tænkte, "Så stop dog dig selv kvinde, du gør jo os kvinder til grin". Historien er en af dem, der får en masse følelser frem i dig og det er en rigtig Feel-Good fortælling. 

Jeg er vild med, at Kristina Aamand har skrevet om hvordan det kan være, at leve i en sammenbragt familie og de problematikker, der kan følge med. Og jeg anbefaler faktisk bogen til jer derude, som selv lever i en sammenbragt familie. 

1 kommentar: