mandag den 9. september 2019

En rigtig kærlighed af Tomas Lagermand Lundme

 (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)


*Reklame*
Eksemplar fra Politikens Forlag
Udgivet 2019
Roman
★★★★

Vi møder i "En rigtig kærlighed" to mænd, som forelsker sig hudløst og meget voldsomt i hinanden hen over en sommer. De er sammen mere eller mindre altid og de får også etableret sig som par i en stor og fin lejlighed i København. De anskaffer sig en kat for det kunne jo være hyggeligt med noget selskab. De bruger meget tid og dates i Zoologisk have, for i Zoo kan man være den man er mens man kigger på dyrene. Det kan man ikke så godt på gaden for der er der en holdning til hvem man må holde i hånden og hvem man må elske. 

En dag bliver den ene af mændene overfaldet hele to gange samme aften og det får parret til, at se indad og tage ansvar for de valg man tager i livet. Det sætter en proces i gang hvor de må kigge på hinanden som mennesker og ikke mindst som kærester. 

 (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Tomas Lagermand Lundme har skrevet en bog om, at blive voksen med den kærlighed man har valgt for livet. Det er en historie om, at møde den rigtige og skabe en liv med vedkommende. 

Historien er en velfortalt og fin kærlighedsfortælling, den er rørende, bevægende og brutalt. Dog var den noget spinkel til tider og der var en del gentagelser som ikke var nødvendig for helheden i historien. Men alt i alt en rigtig god og finurlig roman.

Jeg anbefaler bogen til jer, der er til fine og barske kærlighedshistorier. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar