lørdag den 23. marts 2019

Døden på museet af Elly Griffiths

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

*reklame*
Eksemplar fra Gads Forlag
Udgivet 2019
Krimi
Serie: Nelson og Galloway #4
★★★★★★/6

Ruth's datter er blevet et år og deres hverdag har deres gang. Kate bliver afleveret i dagplejen og Ruth tager på arbejde. Nelson ser de ikke efter, at Michelle regnede ud, at han er far til Kate. 

En dag skal der åbnes en kiste indeholdende en bishop på byens museum men inden alle gæsterne når frem finder en ansat en død mand for enden af kisten og helvede bryder løs. Snart er der en til, som er død og Nelson bliver ramt af en uforklarlig sygdom. Hvad er der sker og hvem står bag?

Ruth, der er maxpresset bliver endnu mere presset da stort set alle omkring hende bliver involveret i den mystiske sag. 

                                                                (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Jamen for pokker Elly du bliver da ved og ved med, at skrive så denne læser ikke kan få nok. Det er simpelthen endnu et mesterværk fra din hånd. Jeg er VILD med "Døden på museet" og jeg tænker, at hvis det forsætter på denne måde er jeg nok nød til, at indfører flere stjerner, for seks stjerner er snart ikke nok. 


"Døden på museet" er bind fire i serien om Nelson og Ruth og med den viser forfatteren endnu en gang, at hun kan skrive på en fængslende, medrivende og skønherlig facon. Elly Griffiths fanger sine læser med hendes ligefremhed og med et plot, der hænger sammen og, som giver så meget mening når du lukker bogen efter endt læsning. 


Jeg anbefaler bogen til jer, som gerne vil ud på en nervepirrende rejse i selskab med Nelson og Galloway. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar