tirsdag den 4. december 2018

Champagnepigen af Leonora Christina Skov

                                                     (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

*Reklame*
Eksemplar fra Lindhardt & Ringhof - Roman - Udgivet 2018 - ★★★★/6


Linn og Isak har ALT. De er rige, berømte og har succes men under overfalden lurer der en anden historie og en anden side af kendisparret. 


Journalisten Kate skal lave et portræt af parret til et livsstilsmagasin og hun finder frem til sandheden om Linn, hun ved nemlig mere end godt er. Og hendes eneste dagsorden er at rive gulvtæppet væk under parret og afslører for hele verden hvem de i virkeligheden er. 


Men hvad er det dog, som Linn har begået og hvorfor må det ikke komme frem i lyset? Og hvorfor ønsker nogen fra hendes fortid at gøre hende ondt?                                                            (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

"Champagnepigen" er en roman om skyld og ansvar, skrevet på Leonora Christina Skov's velskrevne og velfortalte måde. Leonora Christina Skov er og bliver en fantastisk historiefortæller og med "Champagnepigen" er det ikke nogen undtagelse, for som med hendes andres bøger (dem jeg indtil nu har læst), er jeg glad for hendes skrivestil.


Jeg kan kun anbefale, at I graver videre i Leonora's forfatterskab og hendes bagkatalog hvis I kunne lide "Den der lever stille." 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar