lørdag den 13. oktober 2018

Hjerteknuser af Geir Tangen

                                                    (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset)              

                                                                     *Reklame*
                Eksemplar fra Modtryk - Udgivet 2018 - Krimi - Serie: Viljar&Lotte - ★★★★★/6


Velkommen tilbage til Viljar og Lotte, i Geir Tangens nye krimi om parret, bliver der fundet en pige dræbt, og det viser sig, at Viljars søn Alexander vågnede op ved siden af hende om morgenen. Betyder det så, at han er drabsmanden?Der er gået fire måneder siden vi slap parret i Meastro og de er stadig begge to mærket af de rædsler som Meastro fik skabt i Haugesund. Men det er der ikke tid til, at tænke på nu, for Lotte har en drabssag hun skal opklare og Viljar har en søn han skal redde. Men er det så sådan lige til, at hjælpe Alexander, som lider af ADHD og som følge af det skaber en masse problemer for sig selv hele tiden. Han stak af fra gerningsstedet, han ændrer forklaring hele tiden og så videre i den dur. Der sker flere drab i Haugesund, men hvad er forbindelse mellem dræberne og hvordan passer det med, at Alexander sidder varetægtsfængslet? 

                                                              (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Jeg er stadig vild med Geir Tangen og hans persongalleri, og her i andet bind får vi lukket mere op for Viljar og Lotte og jeg kom til, at holde mere af dem, end jeg gjorde tideligere. Det bliver spændende hvad tredje bind bringer, for jo der kommer et bind mere. Den er lige udkommet i Norge og hedder "Død mands tango".

"Hjerteknuser" er spænding på højt plan og der er så meget gang i den, siderne nærmeste læser sig selv. Bogen er velskrevet og velfortalt, og hænger bare sammen på alle leder og kanter.

Igen bliver vi viklet ind i et spind af løgne og en labyrint af overraskelser, som kun Geir Tangen kan formå at formilde og slutningen tager fuldstændige røven på en. Fortællingen er hæsblæsende, nervepirrende, og det er en suveræn krimi. WELL DONE!  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar