onsdag den 1. august 2018

Den sidste Mrs. Parrish af Liv Constantine

                                                      (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset)   

                                                       *Reklame for HarperCollins*
                                  Eksemplar fra Forlaget - Udgivet 2018 - Roman - ★★★★/6


".....Amber har en plan. Hun vil være den næste mrs. Parrish. Og ved at spille på Daphnes medfølelse og omsorg begynder hun at infiltrere familien. Snart er de blevet nære venner og fortrolige, og Amber kommer tættere og tættere på sit endegyldige mål: Jackson.
Men fortiden gemmer på hemmeligheder, der kan komme til at forandre alt …"


Mød Amber, som er træt af at inden ser hende, da hun egentlig er en trist lille mus at kigge på. Hun har ingen penge, et kedelig job og ingen venner. Amber har bosat sig i en ny by, men keder sig, så hun ligger en plan for, at blive set, hørt og for, at blive den sidste Mrs. Parrish. Amber kommer ind på livet af Daphne, den nuværende Mrs. Parrish ved at stikke hende en løgn. 

Mød Daphne, som er gift med Jackson, har to piger, er rig og kan gøre hvad hun vil eller kan hun? Daphne har fonden "Julies Fond", til ære for hendes afdøde søster, der led af Cystisk fibrose. Daphne er smuk som en model og alle i byen ved hvem hun er. 

Mød Jackson, gift med Daphne og far til hendes to piger. Jackson arbejder i New York og overnatter tit derinde, så han er ikke så meget hjemme. 

Bogen er delt i tre dele, først får vi Ambers vision af historien om hvad hendes plan er og om den lykkedes. I del to er det så hvordan Daphne oplever det og i sidste og tredje del er det efterspillet vi læser om. Det fungere rigtig godt med de tre dele og selv om vi hører visionen fra to vinkler er der ikke mange gentagelser, hvilket er rigtig godt. 

Bogen er spændende, velskrevet og holder hele vejen igennem. Fortællingen er nervepirrende, og siderne vender sig selv. Jeg anbefaler bogen til alle, der ønsker, at læse en roman, der er god og handler om misundelig og hvad det kan fører med sig af både godt og skidt. 


                                                                        (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar