fredag den 13. april 2018

Gadelygter//Birketræer af Tobias Larsen

                                                               (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Eksemplar fra Copenhagen Storytellers - Udgivet 2018 - Digte - ★★★★/6

"‘Gadelygter//Birketræer’ er en bog fuld af kontraster og kærlighed, et kaos af modsætninger i det indre og ydre, som tager dig fra det hektiske liv i byen og langt ud imellem de tavse træer. I et musikalsk sprog udforsker bogen, hvordan man som individ definerer sig selv og hvad der giver én værdi. Det er et dyk ned i det levede liv, med en voksende trang til at flygte fra støjen og finde ro."

Kom lad os tage hinanden i hånden og drage ud i det blå, både derud hvor der er nøgen træer og ingen mennesker, men også ind til indre by hvor lyset fra gadelygterne skinner dig i øjnene og menneskerne summer omkring dig. "Gadelygter//Birktræer" har begge dele. 

Tobias Larsen har igen leveret en digtsamling, som er værd, at bruge tid på. Han formår at holde en fanget i sine digte som er så indlevede og indbyder til mere og flere gange genlæsning. Well done. 

Tobias er i "Gadelygter//Birketræer" mere rytmisk med sit sprog og leger mere med det end han gjorde i Undervejs  hvilket er et virkelig godt og opløftende twist. 

Endnu engang er det er samling af digte, der beskriver det kaos du som menneske kæmper med både i det ydre men så bestemt også i det indre. Denne skribent er så GLAD for, at der kom mere fra Tobias' geniale hånd. Tobias kan noget med sproget og med rim, som han kan sætte sammen på en måde så det hele giver mening. Jeg vil anbefale digtene til jer, der er nysgerrig på Tobias og hvad det er han kan! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar