tirsdag den 5. december 2017

Min notesbog

                                                             (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

 *Reklame*

Titel: Min notesbog
Forfatter: -
Forlag: Politiken
Udgivet: 2017
Eksemplar fra: Forlaget
Genre: Kalender
Serie: -
Bedømmelse: ★★★★


Se lige her hvad Politikens Forlag har udgivet - den er så fin, indholdet er supergodt, og den er lækker at røre ved. Og så er den grøn, min yndlingsfarve, så det kan jo ikke være bedre :)


                                                            (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Den nye trend inde for kalendere og notesbøger, er det der kaldes en bullet journal. Det vil sige en kalender, hvor kreative sjæle selv kan tegne, male, lave indholdet og så videre i den. Min notesbog er Politikens Forlags forsøg på en bullet journal og det er de altså sluppet vildt godt fra. Jeg er vild med den og glæder mig så meget til, at tage den i brug til Januar.

Jeg hører bestemt ikke til de kreative sjæle, der kan tegne i fri hånd - jeg laver stadig tændstiksmænd og et børnehavebarn tegner bedre end mig - så jeg er da så lykkelig over, at denne er fortrykt, så jeg bare skal udfylde den med mit eget præg.

                                                                  (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Min skal dog ikke bruges som min hovedkalender, men til gengæld som en kalender til bloggen, hvor der bliver skrevet hvornår bøgerne jeg har til anmeldelse udkommer, hvornår skal hvilket indlæg skrives og så videre i den dur.

Og så skal alle de skønne lister der er med i den bruges - for jeg er og bliver et liste-menneske - jeg har lister over alle mulige underlige ting. Og ved I hvad man skulle næste tro at forlaget bag vidste det, for mange af de lister, der er valgt til, at være med i Min notesbog er lister jeg allerede fører i en andre notesbøger - nu kan jeg bare have dem samlet i en - der da genialt.

                                                        (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Jeg kan anbefale denne til alle der ønsker en kalender og notesbog i en samlet bog :) 

                                                                          (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

4 kommentarer:

 1. Åh, jeg er forelsket <3 Den ser ud til at være lige noget for mig, så den vil jeg prøve at se, om jeg kan finde næste gang, jeg kommer til byen :-)
  Din blog er altså et dyrt bekendtskab, for der er så mange af dine anmeldelser, som jeg får skrevet på min ønskeseddel :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå du vil, den er også fantastisk :)

   UPS, er da glad for at inspirere dig :) :)

   Slet
  2. Nu har jeg købt den til mig selv - det må være en julegave til mig fra min kat :-D

   Slet