fredag den 30. juni 2017

Når drømmen bliver til virkelighed af Sofia Fritzson

                                                              (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

*Reklame*

Når drømmen bliver til virkelighed - Sofia Fritzson - Forlaget HarperCollinsNordic - Udgivet 2017 - Eksemplar fra forlaget -                 ★★★★

"....en roman om drømme, splittede følelser og uventet kærlighed." 

Melinda har en drøm. En drøm, der går ud på, at omdanne slægtens herregård til et Bed & Breakfast. Der er bare lige det problem, at hun ikke har råd til det. Så hun må en tur i banken, men desværre hun får ikke et lån igennem, så gode råd er nu dyre. En dag får hun dog en mulighed for, at få en til, at hjælpe hende. Men tør hun tage chance? 
Melinda er blevet forladt mange gange i sit liv, først af sin mor, så sin søster og siden hen af en kæreste, så hun har lukket ned for sine følelser og lukker ikke bare hvem som helst ind i sit liv.

Anton, som er skuespiller, er vokset op ikke så langt fra Falkenberg, og er nu på vej tilbage for, at deltage i en filmfestival for første gang. Han har nemlig ikke været tilbage i området siden rejste. Anton, som er Sveriges største Playboy har svært ved, at binde sig og smider ret hurtigt pigerne væk igen. 
Men en dag møder han Melinda og måske kan hun ændre på det?

"Spørgsmålet er, om alle mennesker kan finde lykken, uanset hvor sårede de er blevet – og om drømme faktisk kan blive til virkelighed?"

Sofia Fritzson har skrevet en roman, der er startende på en serie, og med denne tegner det godt for de næste. Forfatteren har skrevet en feel-good roman, en fortælling, der giver plads til, at vi alle kan drømme og håbe lidt. Den er fuldt med romantisk og lige netop alt det som en feel-good roman skal indeholde. Den er sød, skøn og underholdende. Fuldt med ulykkelige knuste hjerte men også hjerter der bliver fixet igen. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar