mandag den 12. juni 2017

Blind date af Ella-Maluca Floyd

(Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset) 

Reklame

Blind date - Ella Maluca Floyd - Forlaget Drømmefangeren - Udgivet 2017 - Eksemplar fra forlaget
★★★★


Første del i TØR DU? serien.

Kendra og hendes to veninder mødes ofte og udfordre som regel hinanden. Denne gang er det Kendra, som står for skud. De to veninder har fundet på at hun skal på blind speed-dating. Jo jo tænker Kendra, splid af tid, men hun tager selvfølgelig udfordringen op og drager af sted. De to første mænd, siger hende ikke noget, men så dukker Logan op. Han er mystisk og der er et eller andet som tiltrækker Kendra. De bliver hurtigt enig om, at forlade eventen og mødes udenfor. Dette fører til en lidenskabelig nat og udvikler sig til et forhold. 

"Blind date " er en erotisk og psykologisk thriller, og umiddelbart tænkte jeg: "hmm...hvordan forener man lige de to genre?". Jeg synes forfatteren gør det udmærket, dog kunne jeg godt have tænkt mig lidt mere spænding i romanen, det ville klæde den af det have være halvt af hver. Men det fungere udmærket med, at sætte de to genre sammen. Og da det psykologisk spil endelig kom skete der noget helt særlig og fantastisk for historien. 

I "Blind Date" følger vi som sagt Kendra og Logan og deres forhold. Et forhold, som er beskrevet på en meget intens og fin måde. Forfatteren afslører mere og mere om de to personligheder, jo længere vi kommer ind i romanen. Det er en kortroman, men til trods for det synes jeg Ella-Maluca Floyd får meget med om personerne og fortællingen på lidt plads. 

"Blind date" er en fortælling om kærlighed, en fortælling om, at finde hinanden til trods for vanskeligheder og en fortælling om, at det er det indre som tæller og ikke kun det ydre. 

Romanen er skrevet i et letlæseligt sprog og igen på grund af genren er det hurtigt læst. Nu er det bare, at vente på del to. 


                                                         (Copyright Sascha Jensen/livet i dukkehuset)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar