tirsdag den 16. maj 2017

Vil ikke forstyrres af Mette Reinhardt Jakobsen

                                                                                       (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Vil ikke forstyrres - Mette Reinhardt Jakobsen - Byens forlag - udgivet 2017 - Eksemplar fra forfatteren -                                            ★★★

I "Vil ikke forstyrres" møder vi ægteparret Anne og Anders. Et par med gang i deres karriere samtidigt med, at de skal holde styr på hjemmeliv og tre børn.

Anne er romanens fortæller og vi får hendes synspunkt på et liv fuldt med en masse udfordringer og forstyrrelser. Familien bliver forstyrret af Anders affære med sin unge praktikant på hans arbejde, Bibi hedder hun. Anders flytter i en periode fra familien, men vender tilbage da Anne tilgiver ham. Men er det nu også så nemt at tilgive sin mand?

Anders får tilbudt et job i Paris og Anne får tilbudt en forfremmelse på sit job, en forfremmelse hun har set frem til og håbet på længe. Men Anne vælger sin mand og siger ja til, at flytte familien til Paris.

Anders rejser i forvejen og Anne kommer derned en måned senere for, at hjælpe med, at finde et hus til familien. Men den uge Anne skal være i Paris bliver ikke helt som hun havde forventet, for Bibi befinder sig også i Paris.

Bogen er letlæselig og hurtigt læst igennem. Den er til dels rigtig fint formuleret og det er en god fortælling, dog går den ikke i dybden med personerne, og det synes jeg den mangler lidt. Tænker også det kunne have klædt fortællingen hvis Anders's synspunkt også var kommet frem. Men alt i alt en god oplevelse.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar