fredag den 7. april 2017

Ondt blod af Emilie Schepp

                                                                        (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Ondt blod - Emelie Schepp - Politikens Forlag - Udgivet 2017 - Eksemplar fra Forlaget -
                             ★★★★★

Jana Berzelius er tilbage i en hæsblæsende krimi!

Allerede fra første side er der knald på i dette tredje bind om anklager Jana Berzelius. Det er en hæsblæsende page-tuner, som sluger dine aftener og nætter, for du skal lige læse en side mere, og inden du får set dig om har du læst en del mere end planlagt.

En kvinde bliver af ambulanceredder Philip og hans makker Sandra fundet bagbundet og mishandlet i sin lejlighed. Kvinden sidder bundet til en stol og har fået skåret begge hænder af. Philip synes kvinden virker bekendt og gør alt hvad han kan for, at redde hende, dog forgæves. Kvinden efterleder sig to piger, en lille på 5 og en stor på18. Jagten går nu ind på hvem der står bag og hvad er motivet. Ikke så længe efter finde de endnu et offer, som det viser sig Philip kender. Spørgsmålene er nu mange især for Philip, som forestiller sig, at han står på morderens liste.

Jana bliver sat på sagen og kan hurtigt se et mønster i en vanvittig hævntogt. Sammentidligt med, at hun arbejder på denne sag, kæmper hun en kamp indvendig med en sorg over hendes mor, der er fundet død med et hjertestop. Og med og mod en person fra hendes fortid, som er dukket op hjemme i hendes lejlighed og nægter, at forsvinde igen. Men mindre hun hjælper ham.

Krimien er skrevet i et letlæseligt sprog, den er velskrevet og plottet holder hele vejen. Emelie Schepp har skrevet en vanvittig voldsom spændende krimi og jeg kan ikke vente med, at finde ud af hvad der mere sker i Jana's liv. På at få afdækket mere af hendes fortid og hvad der gør, at hun holder kortene tæt ind på kroppen, at hun ikke lukker nogen ind.


2 kommentarer:

 1. Glæder mig til at gå igang med den, jeg var virkelig positivt overrasket over den forrige!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan også roligt glæde dig :)
   Jeg synes de bliver bedre jo længere vi kommer ind i serien.

   Slet