onsdag den 19. april 2017

Den sidste gode mand af A.J. Kazinski og Palle Schmidt

                                                            (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Den sidste gode mand - A.J. Kazinski og Palle Schmidt - Politikens Forlag - Udgivet 2017 - Eksemplar fra forlaget -      ★★★★

Et samarbejde mellem A.J. Kazinski og Palle Schmidt er blevet til en graphic novel!

"Den sidste gode mand" udkom i 2010 som en roman på godt 500 sider, der i denne graphic novel er kortede ned til 144 sider. En proces som forfatterne og illustratoren var knap et år om, at færdiggøre, det er vist ikke bare sådan lige, at korte en roman ned, da det er vigtigt, at få alle højdepunkterne med men samtidig være tro mod fortællingen og den skal jo stadig give mening. Jeg har stadig romanen til gode, så jeg vil ikke udtale med om hvorvidt det er lykkedes eller ej, men jeg var meget opslugt af at læse denne og er vild med tegningerne. Og for mig hang historien sammen og jeg synes bestemt den gav mening og er godt fortalt, både via tekst og tegninger.                                                                               (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

"Den sidste gode mand" handler om gidselforhandler Niels Bentzon, som er ansat ved Københavns politi. Egentlig er han på vej på ferie men det når han ikke, da der opstår en situation hvor han må være til stede, eller han vælger i hvert fald, at prøve at klare situationen i stedet for ferie.

Niels skal på jagt efter en seriemorder, der har udset sig de "gode" som ofre. Seriemorderen tager afsæt i en gammel jødiske myte. Hvor vidt Niels finder frem til de rigtige "gode" og når, at stoppe morderen må I selv finde ud af enten ved, at læse romanen eller denne virkelig flotte graphic novel.

                                                                                     (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar