lørdag den 14. januar 2017

Litterære julegaver 2016

Uhh, jeg har helt glemt, at vise mine firkantede julegaver frem, men selv om vi nu er 14 dage inden i det nye år, tænker jeg, at jeg vil vise dem alligevel :)


                                                                    (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Jeg var i efteråret til Bogforum hvor jeg sammen med min barndomsveninde Maria, var inde og høre Mich Vraa til "Dagens sang", der luftede jeg lige i en sidebemærkning, at jeg ønskende mig "Haabet" i julegave, så jeg blev simpelthen så glad da jeg åbnede pakken og den netop indeholdte bogen.

Af min elskede forældre, selv om min mor bliver ved med, at sige, at hun ikke vil give mig bøger før jeg har læst alle de der ulæste jeg har liggende, fik jeg to af Jane Austens romaner. Og lige præcis i de udgaver som jeg allerhelst vil have dem i. Jeg fik "Stolthed og fordom", som jeg har læst et hav af gange, men det bliver den kun bedre af. Derud over fik jeg " Lady Susan - The Watsons - Sanditon" som jeg stadig har til gode at læse. Den glæder jeg mig til at stifte bekendtskab med.

Af min veninde Betina, vi er egentlig ikke på julegave med hinanden, men fordi hun havde lyst fik jeg en lille gave. Jeg fik "F*ck alt - og bliv lykkelig" - Jeg har en forkærlighed til disse små skønherlige bøger, så den faldt bestemt i god jord. Jeg har nemlig kigget på den flere gange, men har ikke fået den købt.

                                                                                          (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

Hvad med jer, søde læser, var I så heldige, at få firkantede gaver?

4 kommentarer:

  1. Åh, sikke skønne gaver! Jane Austens ufærdige romaner er så spændende læsning!

    SvarSlet
  2. Dejlige bøger :) Haabet kan jeg helt klart anbefale, den var god!

    SvarSlet