torsdag den 22. december 2016

Løgnerens hus af Katrine Nørregaard

                                                                        (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Løgnerens hus - Katrine Nørregaard - Politikens Forlag - 4/5 stjerner - udkommet 11. November 2016 - Eksemplar fra forlaget

En roman om løgn og bedrag!

Kristian er død! Karen, hans kone kan ikke helt begribe det, de har kun været sammen i fem år, godt nok for anden gang i deres liv, men det er for kort tid. Kristian forlod Karen da deres datter Louise var ni år gammel. Louise har altid troet, at det var farens skyld, at han forlod dem, men var det nu også det? Da Kristian dukker op efter 20 år og Karen tager ham tilbage, vælger Louise ikke længere at tale med sin mor. Louise, som selv er blevet mor til Ida, har mødt en ny mand, der har en søn. Louise er gravid, men i tvivl om hun skal fortælle det til sin mand og om de skal beholde barnet. Ida, som går i gymnasiet, er en stille og rolig pige, som helst bare vil være hjemme og i fred, men hendes mor har andre planer.

Men nu er Kristian død og han efterlader sig et sommerhus, der for de tre kvinder er ukendt. Karen tvinger dem til, at tilbringe en uge i huset, for hun mener, at det var hvad Kristian ønskede. På den uge kommer der nogen sandheder på bordet og det går op for Louise hvordan hele historie med at faren forlod dem hænger sammen.

Ida møder en ung mand Peder, som bor sammen med sin tvillingbror, som har downs syndrom. Men Peder begynder af opfører sig underligt, men hvorfor?

Ugen i sommerhus bringer de tre generationer tættere sammen og måske kan de forenes med fortidens mørke skygger.

"Løgnerens hus" er Katrines debutroman og sikker en. Den er simpelthen så gennemført, velskrevet og spændende. Katrine har skrevet en roman, som rummer det hele nemlig,  familie, forhold, kærlighed, utroskab, løgn og tilgivelse.
Vanvittig god første roman fra forfatterens hånd.

LÆS DEN!

  

2 kommentarer:

  1. Den vil jeg altså læse på et tidspunkt. Den lyder bare super god :)

    SvarSlet