tirsdag den 20. december 2016

Bridget Jones' baby af Helen Fielding

                                                                                (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Bridget Jones' baby - Helen Fielding - Lindhardt og Ringhof - 3/5 Stjerner - Udkommet 9. November 2016 - Eksemplar fra forlaget. 

Så er Bridget her igen - nu med baby, eller næsten i hvert fald!

Vi er nu hoppet godt ti år tilbage i historien, i forhold til vild med ham, hvor Bridget er enke og har to børn. Hvor hun der i mod i  "Bridget Jones' baby" er single efter et brud med Mark Darcy. Hun er igen inden i en periode hvor hun ikke helt ved hvad hun vil, og hvad der skal ske i hendes liv. Selv om hun på den ene side elsker livet som single og sit job som tv-producer, kan hun godt mærke, at datoen for hvornår hendes fertilitet udløber nærmere sig.
Bridget skal til barnedåb og være gudmor igen igen, her kommer Mark også og de to ender i samme seng, næste morgen fortæller Mark, at det var en fejl og han ikke ønsker, at finde sammen igen. En uge senere møder Bridget Daniel Clever og ender i seng med ham. Hun finder herefter ud af at hun er gravid, så nu er det store spørgsmål: HVEM ER FAREN? - læs den og se om du kan regne det ud! Med mindre du har læst "Vild med ham" for så ved du allerede hvem det er. Men læs den alligevel, for den er hylemorsom og lige som en bog om Bridget skal være.

Jeg holder meget af Bridget, både bøgerne og filmene, dog mest bøgerne - som om det er en hemmelighed :) - denne her er så meget anderledes end filmen, som kom ud før bogen, altså i omvendt rækkefølge end normalt. Og Jeg ville sådan ønske, at jeg ikke havde set filmen først, for øv hvor meget af det slet ikke passer. I filmen er Daniel Clever, overhovedet ikke med og Bridget er muligvis gravid med en Jack - hvad sker der lige for det! Dette er desværre også med til, at gøre, at bogen kun får tre stjerner, for jeg havde for meget af filmen i hovedet. Men når det er sagt, indeholder bogen alt det en chick-lit skal indeholde. Grin, tårer og kærlighed.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar