fredag den 2. september 2016

Faldet af S. K. Tremayne

                                                              (Copyright Sascha Jensen/Livet i dukkehuset)

*Reklame*
Faldet - S. K. Tremayne - Gads Forlag - 5/5 stjerner - Udgivet 30. August 2016 - Eksemplar fra forlaget

Den bedste psykologisk thriller jeg nogen siden har læst, og jeg har læst en del!

Hold nu op, aldrig har jeg oplevet noget lignede, den er jo skindsyg godt skrevet og totalt vildt skuret sammen. Jeg bøjer mig i støvet og indrømmer, at jeg fan af plottet, fan af fortællingen, fan af tvillingerne, fan af forældrene og jeg kunne blive ved. JEG ER BARE FAN!

I "Faldet" møder vi familien Moorcroft, bestående af tre medlemmer, Far Angus, Mor Sarah og datteren Kirstie eller måske er det ikke Kirstie men Lydia. De har nemlig været fire medlemmer, men den ene er død efter et fald fra en altan. Men hvem? Kirstie og Lydia er/var enæggede tvillinger, så ens at selv deres forældre ikke kunne se forskel. Så de blev klædt i hver sin farve, lige på nær den dag hvor ulykken skete, der var de begge klædt i hvidt. Så hvem faldt i døden?

Familien lever det gode liv i London, de har et dejligt hus og gode jobs, dog ender det hele galt efter ulykken. Angus mister sit arbejde og som konsekvens af det er de nødsaget til at sælge deres hus. Heldigvis arver Angus et Ø med dertilhørende hus I Skotland. Huset er faldefærdigt og de må ligge alt hvad de ejer og har i det. Dog nærmere vinteren sig og den kan være hård på en Ø i højlandet. Selv om familien flytter, flytter deres problemer og hemmeligheder med dem, for alle de tre familiemedlemmer skjuler nemlig noget. Og jo mere der kommer frem i lyset, jo mere bliver Sarah og Angus i tvivl om hvilken tvilling, der døde og hvem de har med sig på Ø helt alene i mørket.

Jeg kan kun anbefale jer alle kære læser, at I ser at får fat i denne bog og får den læst, jo før jo bedre. :)   


2 kommentarer: